Kontakt os

          Tagrenovering
 

Vi udfører alle former for tagstenstage. Taget er ligesom facaden, ejendommens ansigt udadtil. En flot tagflade er derfor afgørende for helhedsindtrykket, når en bygning skal præsentere sig. Herudover udgør taget en del af ejendommens klimaskærm. I et koldt klima som det danske, er det derfor vigtig at man med jævne mellemrum, får sit tag efterset og vedligeholdt.

I ældre ejendomme ses ofte uisolerede tagflader. Det anbefales i dette tilfælde at, man ifm. en tagrenovering samtidig underisolerer taget. Det giver både et bedre indeklima og en markant bedre opvarmningsøkonomi.

Der findes en række forskellige tagstenstyper at vælge mellem, herunder:

Teglstenstage er den mest holdbare tagtype. Et teglstenstag kan hvis det holdes ved lige, nemt holde i mere end 100 år. Teglsten fås i mange farver og former, samt i glaseret eller ikke glaseret.

Beton tagstenstage er noget billigere end teglstenstage, men er til gengæld ikke nær så holdbare. Beton tagsten fås i mange farver og former.

Af kosmetiske grunde, kan man med jævne mellemrum vælge, at få sin tagflade renset med højtryksspuler. Efter højtryksspuling vil taget nærmest fremstå som nyt igen.


Totalrenovering, ældre byhus i DragørKontakt os for en gennemgang af dit tagstenstag.

Her er et par nyttige link til produkt katalogerne for to danske teglværker, Wewers- og Randers Tegl.

Klik på logo

    
 TilbageMelhede & Søn - et murer og byggefirma
som følger med tiden
 Forside