Kontakt os

          Renovering og modernisering
 

Vi har gennem årene løst et væld af opgaver indenfor renovering og modernisering af villaer, parcelhuse, etageejendomme, offentlige bygninger m.v.

Fælles for disse opgaver har været, at vi via deltaljeret planlægning og en indbygget fleksibilitet, har formået at skabe tilfredsstillende resultater for vores bygherrer.

Med vores mere end 30 års erfaring i entreprenør branchen, har vi oparbejdet et betydeligt erfaringsgrundlag, som dækker såvel moderne som gamle byggemetoder. I forbindelse med renovering af ældre ejendomme, er det af afgørende betydning, at man kender de gamle byggemetoder, således at en nænsom og holdbar renovering kan finde sted. At en renovering /modernisering skal være tidssvarende, er en selvfølge, hvorfor det bedste fra de gamle og nye byggemetoder, kombineres i harmonisk helhed.

Efter vores mening, behøver en flot designet og harmonisk renovering ikke koste mere. Vi har erfaring med rådgivning, specielt af privatkunder, om design, og kan tilføre netop det, som gør din ejendom tidssvarende og funktionel, uden unødvendige ekstraomkostninger.

Se også  Tagrenovering,  Facaderenovering, og  Badeværelser.


Projektudvikling, 35 ungdomsboliger på Amager


Loftpudsrenovering, kirke i Dragør

 TilbageMelhede & Søn - et murer og byggefirma
som følger med tiden
 Forside