Kontakt os

          Om- og tilbygninger
 

Om- og tilbygninger er som hovedregel en virkelig god investering. Vores erfaring viser, at en rigtig udført om- eller tilbygning kan være medvirkende til en væsentlig forøgelse af ejendommen værdi. En rigtig udført om- eller tilbygning, skal efter vores mening, afspejle ejendommens eksisterende arkitektur og materialer, samtidig med at byggeriet tilpasses tidens trend. Byggeriet skal give ejendommen sjæl, samtidig med at funktionaliteten sikres.

Går du med tanker om en om- eller tilbygning, kan vi tilbyde nøglefærdige løsninger, der omfatter alt fra individuelt design og udarbejdelse af tegningsmateriale, til myndighedsbehandling, byggestyring og udførelse. Som kunde har du dermed kun én samarbejdspartner, der er ansvarlig for levering af det færdige byggeri.

Med vores mere end 30 års erfaring i entreprenørbranchen er du sikret et produkt af høj kvalitet. Vi stiller desuden høje krav til vore samarbejdspartnere og underentreprenører, således at du er sikret kvaliteten hele vejen rundt.

Målsætningen er altid at levere et projekt, som lever op til kundens behov og ønsker. Kun ved at skabe tilfredse kunder, kan vi leve op til vores egne høje kvalitetskrav.


Ombygning, Cord Adlers Gård, Christianshavn


Nøglefærdigt projekt, køkkentilbygning, Holte

 TilbageMelhede & Søn - et murer og byggefirma
som følger med tiden
 Forside