Kontakt os

          Nybyggeri
 

Nybyggeri udføres i total- hoved- eller fagentreprise. Vores speciale er opførelse af individuelt byggeri i høj kvalitet.

Ved nybyggeri, tilbyder vi nøglefærdige løsninger, der omfatter alt fra eksklusivt design og udarbejdelse af tegningsmateriale, til myndighedsbehandling, byggestyring og udførelse. Som kunde har du dermed kun én samarbejdspartner, der er ansvarlig for levering af det færdige byggeri.
          
Med vores mere end 30 års erfaring i entreprenørbranchen, er du sikret et produkt af høj kvalitet. Vi stiller desuden høje krav til vores samarbejdspartnere og underentreprenører, således at du er sikret kvaliteten hele vejen rundt.

Vi ved hvor vigtigt det er at levere til den aftalte tid. Vi benytter os derfor af de mest moderne planlægningsteknikker og vores erfarne byggeledere sikrer både rettidig omhu og byggeri til tiden.

Målsætningen er altid at levere et projekt som lever op til kundens behov og ønsker. Kun ved at skabe tilfredse kunder kan vi leve op til vores egne høje kvalitetskrav.


Nybyggeri i totalentreprise, villa i Vedbæk


Kontorhus, murerentreprise, Christianshavn

 TilbageMelhede & Søn - et murer og byggefirma
som følger med tiden
 Forside